Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gats

Botiga solidaria per a gats: rascadors, safates, sorra, colònies, ratolins, ...

Gats
Imprimir Samarreta Protectora Medical Pet Shirt per gats
Samarreta Protectora Medical Pet Shirt per gats

Medical Pet Shirt Gats

Samarreta Protectora

Samarreta protectora per a gats en casos de dermatosis, estat de zel, incontinència i post-operativa, de Medical Pet Shirt.


Marca: Medical Pet Shirt
La samarreta protectora per a gats "Medical Pet Shirt" ofereix una bona protecció després d'una operació i en casos de malalties de la pell. El seu gat conserva gairebé per complet la seva llibertat de moviment.

En cas d'estat de zel o incontinència la "Medical Pet Shirt" pot ser proveït d'una compresa higiènica o un protector íntim. Gràcies a la seva obertura del darrere és fàcil posar i treure la samarreta i la seva apertura de cinta de velcro en l'àrea de la cua, és molt còmoda per sortir a passejar. La samarreta està proveïda d'un material que conserva la temperatura del seu gat.

Després d'una operació:
La "Medical Pet Shirt" produeix menys tensió, temor i inseguretat en el seu gat comparada amb el clàssic collar isabelí.

És difícil que el seu gat pugui tocar-se les ferides amb la samarreta mèdica posada. La "Medical Pet Shirt" no està molt ajustada al cos, de tal manera que l'aire pot arribar a la ferida facilitant que aquesta s'assequi aviat.

El color de la "Medical Pet Shirt" a la part interior és blau clar per poder observar fàcilment el líquid de la ferida en el cas que hi hagués. En cas que el líquid de la ferida fos excessiu es pot uilitzar un protector íntim entre les dues capes de material a la part de la panxa.
Abans de l'operació usualment el seu gat és afaitat. La "Medical Pet Shirt" manté la temperatura corporal del seu gat després de l'operació.

En casos de dermatosis de la pell, quan es necessita protecció, la "Medical Pet Shirt" disminueix la possibilitat de ferides en la pell per rascar o mossegar.

Important: Quan s'usa per primera vegada la "Medical Pet Shirt" el seu gat haurà d'acostumar. És important que durant aquest període el gat es mantingui sota observació i se'l distregui amb una joguina.

La Samarreta Protectora per gats esta disponible en 3 mides:
Petita> 29 cm. Gatets Petits
Mitjana> 33 cm. Gatets Grans
Gran> 40 cm. Gats Adults

Per talles mes grans, mirar la Samarreta Protectora per gossos.

Consell
Com posar el "Medical Pet Shirt":
1. En cas d'animals petits (potes curtes) es posa primer el cap i després les potes davanteres per cadascuna de les obertures.
2. En cas d'animals més grans amb potes llargues és més còmode posar primer una de les potes davanteres, seguida pel cap i després l'altra pota davantera per una de les obertures.
3. Després es posa la "Medical Pet Shirt" enrere pel cos de l'animal tan lluny com sigui possible.
4. Els dos extrems de la part de la panxa es fixa a la cinta velcro sota de la tela en el dors de l'animal, passant entre les potes del darrere. Deixeu prou espai per als moviments de la cua.
Productes Relacionats
Samarreta Protectora

Samarreta Protectora

Samarreta protectora per a gossos en casos de dermatosis, estat de zel, incontinència i post-operativa, de Medical Pet Shirt.

Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?