Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gats

Botiga solidaria per a gats: rascadors, safates, sorra, colònies, ratolins, ...

Gats
Imprimir Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles Llit Higiènica
Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles Llit Higiènica

Arquicrystal Gats Sensibles

Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles

Sorra higiènica especial per a gats petits i sensibles. Absorbent, bactericida, atòxica i biodegradable. Molt suau.Sorra higiènica especial per a gats petits i sensibles. Molt suau.

El nou llit Arquicrystal absorbeix els mals olors, té una gran capacitat absorbent, té activitat bactericida, és atòxica i completament biodegradable.

A diferència d'altres sorres, aquesta té una llarga durada, evitant la necessitat de disposar de grans quantitats de sorra, la bossa de 3,8 litres servirà per a un gat durant un mes.

Utilització: Omplir la safata amb el contingut d'un sac. Periòdicament és aconsellable retirar els excrements per tal de mantenir net el llit. Gràcies a la seva biodegradabilitat, els residus de la sorra utilitzada es poden llençar al contenidor dels residus biodegradables.

Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles està disponible en 1 mesura:
Petita> 3,8 litres de capacitat (1 gat durant 1 mes).

Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera Pagament
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?