Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes.
Acceptar
Inici
Gats

Botiga solidaria per a gats: rascadors, safates, sorra, colònies, ratolins, ...

Gats
Imprimir Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles Llit Higiènica
Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles Llit Higiènica

Arquicrystal Gats Sensibles

Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles

Sorra higiènica especial per a gats petits i sensibles. Absorbent, bactericida, atòxica i biodegradable. Molt suau.Sorra higiènica especial per a gats petits i sensibles. Molt suau.

El nou llit Arquicrystal absorbeix els mals olors, té una gran capacitat absorbent, té activitat bactericida, és atòxica i completament biodegradable.

A diferència d'altres sorres, aquesta té una llarga durada, evitant la necessitat de disposar de grans quantitats de sorra, la bossa de 3,8 litres servirà per a un gat durant un mes.

Utilització: Omplir la safata amb el contingut d'un sac. Periòdicament és aconsellable retirar els excrements per tal de mantenir net el llit. Gràcies a la seva biodegradabilitat, els residus de la sorra utilitzada es poden llençar al contenidor dels residus biodegradables.

Arquicrystal Gatets i Gats Sensibles està disponible en 1 mesura:
Petita> 3,8 litres de capacitat (1 gat durant 1 mes).

Opinions 0
 

Afegir comentari o opinió.

Per tal d'afegir un cometari o opinió cal que estiguis registrat.  Valida'tTransport Hem apadrinat una Tortuga de l'Albera
Animalons

Col·labora
amb
nosaltres
en la Defensa
dels Animals

Si Tens
un
Projecte
Animalons
t'ajuda

Recull
d'entitats
d'Animals:
Associacions
Clíniques ...


Vols
Col·laborar
amb
Animalons?